torsdag 17. april 2008

TerrengCupen #1

Etter å ha fått kjørt meg på søndag på ICA mila på raceren, var det onsdag den 16. april klart for det første løpet i TerrengCupen 2008.

Terrengcupen er et tilbud til aktive ryttere for det meste fra Rogalands regionen. Som sagt så er det terreng som gjelder og løypene er spredd rundt i distriktet og vanskelighetsgraden er sånn ca som bedriftsidretts rundene.

På startstreken på onsdag var det stort oppmøte. Først var det dei yngre som fekk kjørt seg i skogen. Utrulig flott innsats av dei små og dei viser en utrulig innsatsvilje og kjører virkelig tøft i skogen. Var nok flest fra Hafrsfjord sykkelklubb, men også mange fra Sandnes og Dalane.

Når vi eldre karene og kvinnene stod på startstreken, viste det seg at vi hadde både Håkon Austad, Lene Byberg og Stian Boasson Hagen på startstreken. Forøvrig var Lene veldig iøynefallende i sin nye rosa sykkeldrakt. Hun viste godt igjen kan du sei:-)

Ellers var det mange andre veldig sterke på startstreken så dette kom nok til å bli ett rotterace. Starten gikk og folk føyk avgårde. Eg prøvde bara å koma inn i rytmen og få flyt i terrenget. Gikk ganske bra til å begynne med og eg prøvde bara å holda farten oppe. Vart tyngre etterhvert som rundene gikk og til slutt ble eg også tatt igjen av Håkon og senere av Sondre Norland. Så etter Håkon hadde kjørt sine 6 runder måtte eg bare gi meg med min 5 runder:-)

Men var en flott treningsrunde på høy puls:-). Løypa var for meste tørr og fin (i motsetning til andre ganger eg har vært her). Sykkelen fungerte også veldig bra. Hadde for anledningen tatt av Racing Ralph dekka og satt på Continental SpeedKing SuperSonic 2.3 dekka. Selvfølgelig uten slanger og med Stans guffe:-). Eg må si meg veldig fornøyd med SpeedKing dekka. Dei satt som ei kula i løypa. Heilt klart mitt første valg nå til slike terrengritt.

Forøvrig et flott arrangement av Sandnes Sykleklubb.

Resultatene kan ses her.

Bilde lånt fra Hafrsfjord's Arild Toft

Ingen kommentarer: