søndag 20. april 2008

Ei fine helg med mye trening!

Då sitter eg her i soffen. Ungen er i seng og eg har litt tid til å surfe på nettet og sjekke siste oppdateringer før det er leggetid:-)

Ellers har eg fått 2 fine treningsturer i helgen. På lørdag var eg og Lodve ute sammen med dei aktive ungkarane i Nærbø Sykkelklubb. Dei fleste var vel rundt 15-16 årsalderen, men dei kunne jammen kjøre sykkel. Både eg og Lodve fekk kjørt oss på den 5 mils turen vi hadde. Flott innstilling og flott kjørt av dei unge lovende.

For søndagen var det meldt flott vær (som vi forøvrig har hatt noen dager av nå). Så då var det opp tidligt og komme seg på sykkelen fortere enn svint:-). Traff Lodve og vi bestemte kursen for første del av dagen. Den gikk fra Mossigeloen, Undheim, Matningsdal og ned til Brusand. Så fulgte vi riksvei 44 til Gandalen hvor vi møtte opp på Sandved skule sammen med godt 100 andre syklister. I dag blei det arrangert vårslipp/gjennomsykling av den nye løypa til Mairittet som Rogaland CK arrangerer.

I starten var det meste av det store feltet samlet, men ved Tjelta blei det litt støting og det blei delt opp i flere mindre grupper. Etter dette blei tempoet skrudd opp og det var nok ikkje lenger en "rolig gjennomsykling". Kom oss greit gjennom løypa og den nye delen av løypa og endte opp ved Sandved skulen igjen.

Etter litt påfyll med cola og marsipan vendte vi nasen sørover. Tok mot Orstad og Kverneland. Og mot Nærbø ved 1900 krysset. Lodve fortsatte mot Nærbø mens eg sneglet oppover til Undheim.

Når eg kom heim så kjente eg godt dagens strabaser i føtene:-). Er ikkje vandt med så lange treningsturer:-) Vart akkurat 17 mil og nærmere 6 timer på sykkelen. Men med det goe været som var så er nok dette årets beste treningtur til nå.

Ellers så har det vært en god treningsuke med gode treninger og ritt. Totalt over 16 timer og 43,5 mil på km telleren. Blir nok ikkje så mange slike gode treningsuker framover. Nå venter husvask og husmaling:-( Men skal nok få tid til litt sykling innimellom:-)

Her er litt bilder fra gjennomsyklingen idag:

Bilder lånt fra anMarton sitt Flickrsett

Ingen kommentarer: