lørdag 29. mars 2008

Motivasjon for mange tusen i hus!! ZIPP 404

Då var endelig kremhjula på plass:-). Helt siden eg begynnte å sykle og for første gang hørte den umiskjennelige lyden av carbonhjul som kom fykende forbi meg, så har eg hatt lyst på slike hjul.

Valget falt på ZIPP 404. Dette pga meget godt tilbakemelding på alle tester. Og det at ZIPP går for å være dei hjula som blir minst påvirket av sidevind. Dette er spesielt viktig her på Jæren hvor det nesten alltid blåser:-).

Gleder meg som unge til å få disse montert på raceren for en prøvetur. Må nok få kjørt en del på dei så eg blir vant med koss dei oppfører seg.

Hjula blei kjøpt brukt hos Probike som forøvrig er den norske importøren av ZIPP hjul. Hjula hadde visst blitt brukt av Maxbo Bianchi laget på slutten av 2007. Vekta skal være på 1252g uten dekk og hurtigkoblinger. Og er selvfølgelig for tubular dekk. Stod på ferdiglimte Continental Competition dekk som forhåpentligvis varer ut sesongen. Fekk også med ZIPP titan hurtigkoblinger.

Her er litt bilder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tøffe hjul.
Hvordan er er følelsen å sykle med de?

/Stig

Magne Undheim sa...

Hei,

På grunn av føreforhold så har eg ikkje fått kjørt en meter enda på dei:-(. Men håper å snart få tatt en tur med dei. Kan jo ikkje bare ha dei hengende til pynt:-)