lørdag 29. mars 2008

Noen nye deler på plass. Til raceren denne gang

Då har det gått en stund siden siste oppdatering. Det har vært travle tider hjemme og på jobben og det har medført at det har blitt dårligt med både trening og oppdateringer her i det siste. Men i dag har eg fått meg en 3,5 time på sykkelen. Og det gjorde skikkelig godt:-).

Men eg har jo fått tid til å bestille meg noen nye deler og disse fikk eg hentet i dag:

Det er tid for å bytte ut den gamle kompakt kranken som står på raceren idag. Kom over et godt tilbud på Shimano Ultegra SL Ice Grey 2008 hos Probikekit.

Måtte selvfølgelig få den på vekta. 818 gram med kranklager er ikkje så heilt gale.


I samme pakke fikk eg også eit par med dei helt nye Michelin Pro3 dekka. Har tidligere kun kjørt på Conti GP4000, så skal bli gøy å prøve noe nytt. Som vanligt måtte disse også til pers på kjøkken vekta. Oppgitt vekt var på 200g per dekk så resultatet var ganske så greit.



Oppdatering 09.04: Vår franske venn Adrien som driver den veldig bra nettsiden "Roues Artisanales", har nå kommet med en artikkel om nettopp nye Michelin Pro3 Race. Dekket får her bra skussmål. Han har også disse dekka på test og vil komme med mer info etterhvert.

Punkteringssikkerhet: Michelin begynnte å teste Pro3 dekket i Desember 2006 og i gjennomsnitt hadde dei en punktering hver 5919km...! Dette er ganske eksepsjonelt, spesielt når en tenker på at et dekk har en gjennomsnittslevetid på 3600km. Dette tyder på veldig bra punkterings motstand. Du skal i teorien ikkje få punktering før dekket er helt utslitt. Men dette gjenstår nå å se:-)

Eg har nå hatt noen turer med disse dekka og har foreløpig ikkje noe å klage på. Har heller ikkje satt dekka på så store tester. Blir litt meir interessant når rittsesongen begynner.

Ingen kommentarer: