søndag 13. januar 2008

Nytt år med nye muligheter

Da var vi kommet til 2008. Nytt år og nye muligheter:-)

Sjekket Polar'en for løye i kveld, den viste godt 9100km for fjoråret. Er ikkje så gale det for en gammale udsleden mann:-) Men satser på å få øket km antallet en del dette året. Nå er jo ikkje km i seg selv noe mål, men gir jo en pekepinn på treningsmengden. Eg har iallfall klart målet mitt for fjoråret og det var å få et godt treningsgrunnlag for vidare utvikling i 2008. Nå skal eg være i stand til å takle økte treningsmengder. Men må være forsiktig og ikkje trene for hardt. Men er ikkje alltid like lett å halde igjen:-).

I dag var fellestrening igjen med gjengen i Team-Simplicity. Til tross for at det var rimelig surt ute idag, så stilte det faktisk 14 mann på treningen. Turen gjekk sørover til Hellvik og så hjem over den Vestlandske Hovedvei. Vart litt smårykking i bakkane, men ellers fint tempo. Lite referat fra turen kan leses her.

Her er et bilde av dei staute karane som var ute på trening søndag 13.jan.08 (kilde: Ansgar/team-simplicity.no)


Fra den tekniske avdelingen:-)

Sjekk ut siden til franskmannen Adrien Gontier som driver en veldig bra side om high tech sykler og hjul. Sjekk spesielt ut en helt ny test av landeveishjul. Foreløpig kun publisert Aerodynamikk delen av testen. Kan som en liten kurositet fortelle at Mavic Aksium (billigaste mavic hjulet), har mindre luftmotstand enn det nyaste Mavic R-Sys hjulet:-) Ellers ser det ut som det er ZIPP som virkelig er i teten når det gjelder aerodynamikk. Skal bli spennende å følge denne testen videre.

Ingen kommentarer: