søndag 30. desember 2007

Siste dagers strabaser:-)

Då sitter eg her i godstolen. Peisen brenner og føttene får sin velfortjente kvile:-) Tidligere i dag hadde vi i Team-Simplicity gjengen vår siste fellestur for året. Vi var 6 stk som fekk en fin tur på offroad'en. Fekk vel nærmere 9 mil (må jo prøva å forbrenna julamaten). Referatet fra turen kan ses her.

I går var eg med på sesongens siste ritt i RMBK's Bedriftskarusell. Denne gjekk i skogsområdet ved BMX banen på Orstad. Pga av slitasje i skogen var deler av løypa ny for anledningen. Rundt 30 stk stilte til start. Var som vanlig full fart fra start til mål:-) Eg sleit veldig denne dagen. Var ingenting som stemte. Hengte meg vel opp i det meste av tre og stubber som var der. I tillegg fungerte ikkje kroppen som den skulle. Men men, kjekt var det iallfall. Bryne Cykleklubb's Helge Løge vant løpet. Trur eg havnet til slutt på 14 'de plass.

Her er bilde fra starten

Så over til det tekniske hjørnet:-)

Har dere sett det nye allround konkurranse hjulsettet til Mavic? Det heter R-SYS, har carbon spiler, er stivere og lettere enn ES settet, finnes både i tubular og clincher, veg 1355 gram for settet. Bikeshop selger settet til den gode prisen 8900,- kr.

Ingen kommentarer: