tirsdag 22. januar 2008

Liten oppdatering fra helgen

I helgen (lørdag) var det dags for nok et ritt i bedriftskarusellen. Vi er kjempeheldige her sør-vest som har en veldig oppoffrende gjeng i bedriftsidretten som arrangerer kjempefine ritt både på høst/vinter og i sommersesongen. På grunn av været her er det som regel bart dekke året rundt og vi har kjempeforhold i skog og sti.

Lørdagens ritt gikk i Espelandsskogen, vis a vis inngangen til Aboreet. Eg kan vel ikkje akkurat si at eg hadde kjempegode minner fra denne løypen. Var med for første gang i fjor på samme tid og sted. Da blei det ikkje så mange rundene før eg helt utsliten måtte gi meg etter 3 runder:-)

Så tok det med ro ut fra starten og prøvde å få flyten i terrenget. Dei fleste fauk i frå meg innover i skogen, men etterhvert så fannt eg rytmen og det begynnte å gå ganske så bra. Klarte å gjennomføre alle 5 rundane i det samme tempoet (altså bånn gass), og var kjempefornøyd når eg kom til mål. Vart ikkje noen topp plassering, men eg er godt fornøyd med gjennomføringen. Vant gjorde Arnstein Nagell forran Einar Lode.

Hadde lagt om til Continental SpeedKing Supersonic dekka i 2.3 bredde. Disse er eg utruligt godt fornøyde med. Er vel kanskje ikkje dei beste skogsdekka, men fungerer veldig bra på varierende dekke. Ruller veldig bra og har godt grep. Såg at også vinneren kjørte disse dekka sammen med ganske mange andre. Så må være andre som også har fått sansen for Conti dekkene.

På søndagen var det igjen trening med gjengen i Team-Simplicity. 14 stk stilte til opp 0915 og vi la i vei sørover og tok over Den Vestlandske Hovedvei. Mange fine stigninger her å få opp pulsen på. Så fra Hellvik var det rake veien tilbake. Kjempetur igjen.

Så litt teknisk: Her er bilde av Tom Boonen's 2008 Specialized Tarmac SL2. En utrulige råe sykkel. Full Campagnolo Record gruppe, Roval hjul og FSA alu stem.
Les hele saken her

2 kommentarer:

Unknown sa...

Kjekt å se at det er flere som lider av samme sykdom som meg (lette dingsedupper til sykkelen). Et lite tips hvis du ikke vet det allerede, sykkelplaneten.no i krs har utrolig mye snadder til sykkelen til en grei pris, kjøpte xentis mark 1 TT til temposykkelen min der. weightweenies.starbike.com er et godt forum å holde seg oppdatert på.

Magne Undheim sa...

Hei. Takk for tips. Har vært på den siden før, men hadde glemt adressen:-). Forumet på weightweenies.starbike.com er en veldig kjekke plass for å få med seg det siste i kule lette deler ja:-). Greit å vite at vi flere som deler denne interessen eller galskapen:-)