mandag 17. desember 2007

Så var helgen over....

Då har det blitt mandag og en ny uke. Det nærmer seg jul og eg er snart klar for å bestille mine siste julepresanger til meg selv:-)

Eg har håp om å få gang på tempo formen min for neste sesong, så då må eg jo ha meg en Tempo sykkel. Foreløpig så er førstevalget Specialized sin 2008 modell Transition Comp. Dette er inngangsmodellen, men er en ganske stor nyvinning kontra 2007 modellen. Nå er det full karbon ramme som har blitt meget aerodynamisk testet i vindtunnel osv. Se også på plassering av og utforming av frambrems og bakbremsen som er plassert nede. Alt dette gjør denne sykkelen til en kapabel tempodoning. Det er nok mannen oppå som blir det største problemet. Nå venter eg bare på pristilbud så får vi se om eg bestiller en slik. Lysten er iallfall der:-)

Ellers så var eg ute å fikk meg en goe rolig treningstur på lørdag. Stakk ut ganske tidlig og endte opp i Vagleskogen hvor eg syklet litt på kryss og tvers før eg satte nasen sørover mot Klepp for å ta en kikk på Bryne Cykleklubb sitt arrangement "Tunnel of Spinn" i forbindelse med åpningen av den nye veien gjennom Klepp. Her vart Einar Lode første mann over mål, tett fulgt av Rene Andersen. Begge Bryne CK syklister. Stavanger Aftenblad var på plass og laget en fin reportasje.

På søndagen var det tid for Søndagsturen med gjengen fra Team Simplicity. Hele 13 mann møtte til trening på Tveit'en. Vi hadde været med oss og fikk en kjempetur. Les referatet på hjemmesiden til Team-Simplicity.

Kan også nevne at eg har fått dei nye XTR nava nå og idag sendte eg disse avgårde til Ole Blokhus slik at han kan bygge hjula. Dei blir basert på Stans Olympic Disc felger med DT Revolution eiker, alunipler og XTR nav. Vekta blir forhåpentligvis rundt en 1400 gramm for settet.

Ingen kommentarer: