tirsdag 2. september 2008

Nytt vinterprosjekt: Cervelo R3 SL



Eg har vært lysten på en ny racer i lengre tid nå. Har sett på mange ulike modeller og merker. Men har alltid hatt sansen for Cervelo sine rammer. For ikkje så lenge siden så kom eg over en ramme som også hadde rette størrelsen. Det var en Cervelo R3 SL i størrelse 58. Dette skal være en veldig lett men samtidig utrulig stiv og komfortabel ramme. Den er bygd på klassikeren R3, men er gjort enda lettere uten å gå på bekostning av styrke og stivhet. R3 SL ramma har vunnet mange tester. For eksempel vart den "Best carbon frame" i tyske Tour magasinet i mars.

Har nettopp fått heim ramma og må foreløpig sei at den ikkje skuffer meg. Flott finish og fine farger:-) Og skikkelig massiv i krankområdet. Skal ikkje være problem for denne ramma å hanskes med dei få watta eg generer:-).


Hadde den selvfølgelig på vekta og den endte på 850g for bare ramma. Det er akkurat hva som er oppgitt av produsent. Så skal være mulig å bygge en ganske så lett sykkel:-) Målet er å bygge sykkelen under 6 kg. Med dei rette komponentane + et lett hjulsett (ZIPP 404) så skal dette være mulig. Vi får se etter hvert.


Foreløpig oversikt over komponenter eg har tenkt å bruke:
-SRAM Red gruppe
-FSA K-Force Light Mega EXO Ceramic krank i 52/38
-3T LTD styre, stem, setepinne
-Fizik Carbon sete
-NOKON kabler

Så det blir en kjekk vinter:-) Følg med for oppdateringer etterhvert som eg får inn deler...

Ingen kommentarer: